• تاریخ : ۲۵ام خرداد ۱۳۹۶
  • موضوع : گردشگری

  1. دانه کنجد سرشار از پروتئین هست:

دانه های کنجد سرشار از پروتئین با کیفیت هستند. پروتئین ۲۰ درصد از دانه کنجد را تشکیل می دهد. به ازای هر اونس از دانه کنجد، ۴.۷۷ گرم پروتئین در آن وجود دارد.

  1. به پیشگیری از دیابت کمک می کند:

دانه های کنجد حاوی منیزیم و سایر مواد مغذی هستند. روغن کنجد می تواند از دیابت پیشگیری کند و قادر هست گلوکز پلاسما را در دیابت زیاد حساس بهبود ببخانجام گرفت.دانه کنجد باعث کاهش فشار خون می شود:

مطالعات انجام انجام گرفته بر روی دانه کنجد نشان می دهد که روغن کنجد قادر هست فشار خون در افراد دیابتی را پایین بیاورد. دانه های کنجد سرشار از منیزیم هستند. منیزیم یک ماده مغذی کلیدی برای کمک به کاهش فشار خون هست. ما عادت کـــردیم از دانه کنجد سفید برای پخت و پز هستفاده کنیم اما دانه کنجد سیاه مواد مغذی افزایشی دارد.

  1. سطح کلسترول خون را پایین تر می آورد:

دانه کنجد به سطح کلسترول خون کمک می کند زیرا در برگیرنده فیتوسترول هایی هست که تولید کلسترول را مسدود می سازد. دانه کنجد سیاه فیتوسترول بالاتری دارد.

  1. برای هضم و گوارش زیاد نیکو هست:

محتوای بالای فیبر در دانه کنجد می تواند به هضم و گوارش مواد غذایی کمک کند.

  1. می توان از آن برای داشتن پوستی سالم تر هستفاده کـــرد:

محتوای بالای روی در دانه های کنجد به تولید کلاژن کمک می کند. همانطور که می دانید کلاژن باعث ایجاد الهستیسیته می شود و به ترمیم بافت های آسیب دیده بدن کمک می کند. مصرف منظم روغن کنجد سرطان پوست را کاهش می کند.

  1. باعث افزایش سلامت قلب می شود:

روغن دانه کنجد با پیشگیری از ضایعات آترواسکلروتیک به کمک آنتی اکسیدان و ضد تورم شناخته انجام گرفته به عنوان سسامول، باعث بهبودسلامت قلب می شود.

فواید کنجد

  1. از سرطان پیشگیری می کند:

کنجد در برگیرنده ترکیبات ضد سرطانی همچون اسید فیتیک،منیزیم و فیتوسترول ههست. دانه های کنجد افزایش از سایر دانه ها و آجیل  ها فیتوسترول دارند.

  1. به کاهش اضطراب کمک می کند:

دانه های کنجد حاوی مواد معدنی منیزیم و کلسیم هستند که خاصیت کاهندگی هسترس را دارند. کنجد همچنین در برگیرنده ویتامین  های آرام بخش تیامین و تریپتوفان هست که به تولید سروتونین کمک می کند. سروتونین به کاهش درد، بهبود خلق و خو و افزایش خواب عمیق کمک می کند.

  1. کم خونی را کاهش می کند:

دانه های کنجد سیاه سرشار از آهن هستند. این دانه ها برای افرادی که به کم خونی و ضعف مبتلا هستند توصیه می شود.

  1. از آسیب تابش به DNA محافظت می کند:

سسامول در دانه کنجد و روغن کنجد می تواند از اسیبی که توسط تابش بر روی DNA وارد می شود محافظت کند.

  1. آرتریت را تسکین می بخانجام گرفت:

مس بالایی که در دانه های کنجد وجود دارد از آرتریت پیشگیری کـــرده و درد آن را تسکین می بخانجام گرفت. همچنین این دانه ها هستخوان ها ، مفاصل و رگ های خونی را قوی تر می ساخانومد.

  1. کبد شما را در برابر الکل محافظت می کند:

دانه کنجد از تاثیرات الکل بر روی کبد می کاهد و به داشتن کبدی با عملکـــرد سالم کمک می کند.

  1. از ایجاد چین و چروک پیشگیری می کند:

روغن دانه کنجد از اسیب اشعه ماوراءبنفش خورشید جلوگیری می کند و مانع از ایجاد چین و چروک و لک بر روی صورت می گردد.

  1. سلامت هستخوان ها را افزایش می کند:

یک مشت دانه کنجد کلسیم افزایشی نسبت به یک لیوان شیر دارد. محتوای بالای روی در این دانه ها نیز می تواند چگالی مواد معدنی هستخوان ها را افزایش کند.