• تاریخ : ۱۹ام تیر ۱۳۹۶
  • موضوع : دیگر

مجله سرآشپز:

مواد مورد نیاز:

  • گوجه سبز: ۱ کیلوگرم
  • برنج (خیس شد۹: ۲۰۰ گرم
  • گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم
  • لپه (خیس شده): ۷۵ گرم
  • لوبیا قرمز (خیس شده): ۷۵ گرم
  • پیاز (خلالی خرد شده): ۲ عدد
  • سبزی آش (خرد شده): ۱ کیلوگرم
  • نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم
  • نعنا خشک: ۲ قاشق سوپ خوری
  • روغن مایع: به میزان لازم

 1310551 614 طرز تهیه آش گوجه سبز

 

طریقه پخت:

۱٫ لوبیا قرمز را داخل قابلمه ای حاوی مقداری آب روی حرارت ملایم قرار دهید تا نیم پز شود، بعد لپه را به آن افزوده و به مدت ۳۰ دقیقه بپزید. سپس برنج، گوشت چرخ کرده (از قبل با مقداری روغن، سیر و کمی پیاز تفت دهید)، سبزی آش (مخلوطی از تره، جعفری، نعنا و گشنیز)، نمک و فلفل قرمز را به آن اضافه کنید و بگذارید تا برنج نیم پز شود.

۲٫ گوجه سبز را به مواد اضافه کرده و به پخت ادامه دهید.

۳٫ تابه ای را روی حرارت قرار دهید و پیاز را به همراه مقداری روغن درون آن تفت دهید تا سبک شود. سپس آن را به همراه نعنا خشک به مواد بیفزایید و بگذارید تا جا بیفتد و همه مواد پخته شود.

۴٫ آش آماده شده را درون ظرفی بریزید و با نعنا داغ و پیاز داغ تزیین و سرو کنید.

داغترین اخبار و رویداد های ایـــران و خارج
این مطلب در این ساعت از سایت توما در بخش خبری ارســال گردیده اســت
این بخش شامل خبر های ورزشی نیز میباشد
میتوانید خبر فوق را به اشراک بگذارید

نوشته طرز تهیه آش گوجه سبز اولین بار در مجله آنلاین میهنی ها. پدیدار شد.