• تاریخ : ۱۷ام تیر ۱۳۹۶
  • موضوع : دیگر

پیتزا جز پرطرفدارترین غذاها بین کوچیک و بزرگه. حالا که انقد طرفدار داره چی بهتر از این که تو خونه تهیه بشه … در این مطلب طرز تهیه خمیر پیتزا ایتالیایی رو براتون میذارم که میتونین باهاش پیتزاهای خوشمزه ایتالیایی درست کنین. تفاوت اصلی خمیر پیتزا ایتالیایی با خمیر پیتزا آمریکایی در ضخامت خمیریه که برای پیتزا اســتفاده میشه و خمیر ایتالیایی ضخیم تره از طرفی چون پیتزاهای ایتالیایی عمدتا گیاهی هستن تا گوشتی در تهیه این خمیر پیتزا از روغن زیتون اســتفاده میشه که ترکیبش با طعم سبزیجات عالیه…

 پیتزا ایتالیایی 540x540 طرز تهیه خمیر پیتزا ایتالیایی مرحله به مرحله • توما

خمیر پیتزا ایتالیایی

مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا ایتالیایی

  • ۳ پیمانه آرد
  • ۱ پیمانه آب ولرم
  • ۱/۳ پیمانه روغن زیتون
  • ۱/۲ قاشق چایخوری نمک
  • ۱/۲ قاشق چایخوری شکر
  • ۳ قاشق مربا خوری پودر خمیر مایه فوری
 لازم برای تهیه خمیر پیتزا ایتالیایی 540x540 طرز تهیه خمیر پیتزا ایتالیایی مرحله به مرحله • توما

مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا ایتالیایی

مراحل تهیه خمیر پیتزا ایتالیایی

برای شروع باید اجازه بدیم تا خمیر مایه به عمل بیاد پس شکر رو با آب ولرم مخلوط کرده و پودر خمیر مایه رو به آب اضافه کرده و با آب مخلوط میکنیم و میذاریم برای ۱۰ دقیقه بمونه.

این مقدار شکر اصلا مزه خمیر رو شیرین نمیکنه ولی برای بهتر به عمل اومدن خمیر مایه ضروریه.

 خمیر مایه در آب 540x540 طرز تهیه خمیر پیتزا ایتالیایی مرحله به مرحله • توما

ریختن خمیر مایه در آب

بعد از ۱۰ دقیقه همونطوری که در عــکس میبینین خمیر مایه به عمل اومده و پف کرده.

 عمل آمدن خمیر مایه 540x540 طرز تهیه خمیر پیتزا ایتالیایی مرحله به مرحله • توما

به عمل آمدن خمیر مایه

حالا آرد رو الک کرده و داخل کاسه میریزیمش و وسط آرد رو گود میکنیم. مخلوط خمیر مایه، نمک و روغن زیتون رو داخل قسمتی که گود کردیم میریزیم.

همیشه بهتره کمی از آرد رو نگه داریم تا در صورتی که درنهایت کار خمیر هنوز چسبناک بود کم کم اضافش کنیم.

 کردن مایعات به آرد 540x540 طرز تهیه خمیر پیتزا ایتالیایی مرحله به مرحله • توما

اضافه کردن مایعات به آرد

ابتدا با قاشق شروع به همرزدن مواد میکنیم تا موادمون کمی منسجم بشه.

1499512411 22  کردن مواد 1 540x540 طرز تهیه خمیر پیتزا ایتالیایی مرحله به مرحله • توما

مخلوط کردن مواد

حالا شروع به ورز دادن خمیر با دست میکنیم برای چند دقیقه ورز دادن خمیر رو ادامه میدیم. بافت خمیر باید به گونه باشه که به دست تمیز نچسبه و در عین حال نرم و لطیف باشه.

دراین مرحله اگه احساس کردیم خمیر خیلی چسبناکه میتونیم آرد اضافه رو بهش اضافه کنیم و ورز بدیم.

 شدن مخلوط 540x540 طرز تهیه خمیر پیتزا ایتالیایی مرحله به مرحله • توما

خمیری شدن مخلوط

وقتی خوب خمیر رو ورز دادیم کف یه کاسه رو با روغن زیتون چرب کرده خمیر رو توش میذاریم.

 دادن خمیر 540x540 طرز تهیه خمیر پیتزا ایتالیایی مرحله به مرحله • توما

ورز دادن خمیر

حالا روی کاسه رو با پارچه تمیز میپوشونیم و برای مدت یک الی دو ساعت کاسه رو در جایی نسبتا گرم میذاریم تا اســتراحت کنه و حجمش دو برابر بشه.

 کردن خمیر 540x540 طرز تهیه خمیر پیتزا ایتالیایی مرحله به مرحله • توما

پف کردن خمیر

بعد از مدت زمان لازم خمیرمون حاضره حالا باز کمی ورزش میدیم.

 دادن مجدد 540x540 طرز تهیه خمیر پیتزا ایتالیایی مرحله به مرحله • توما

ورز دادن مجدد

کف ظرف مورد نظر برای پخت پیتزا رو چرب کرده و کمی آرد میپاشیم.

 کردن قالب 540x540 طرز تهیه خمیر پیتزا ایتالیایی مرحله به مرحله • توما

چرب کردن قالب

خمیر رو داخلش پهن کرده و باز نیم ساعت بهش اســتراحت میدیم  تا کمی پف کنه. حالا خمیرمون آماده اس تا مراحل پخت رو طی کنه فقط یادتون باشه تا قبل از ریختن مواد مورد علاقتون روی خمیر، بهتره روی سطح خمیر رو با فرچه کمی روغن زیتون بمالین و بعد برای مدت حدود ده دقیقه داخل فری که از قبل با دمای ۲۰۰ درجه گرم شده نیم پزش کنین و بعد مواد رو طریقه بذارین و برای پخت نهایی مجددا داخل فر بپزینش تا خمیر خوب مغز پخت بشه.

1499512411 165  کردن خمیر 540x540 طرز تهیه خمیر پیتزا ایتالیایی مرحله به مرحله • توما

پهن کردن خمیر

آشپزی لدت بخشه وقتی هر چی بخوای در بخش آشپزی توما داری
جدیدترین و بهترین طریقه ها و مطالب در مورد آشپزی و خانه داری
این آموزش و آشپزی از سایت توما انتشار بافته

نوشته طرز تهیه خمیر پیتزا ایتالیایی مرحله به مرحله • توما اولین بار در مجله آنلاین توما. پدیدار شد.