وضع بهداشت و سلامت غذا در ایران

وضع بهداشت و سلامت غذا در ایران

عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی گفت: وضعیت بهداشت و سلامت غذا در کشور از شاخص‌های استاندارد مناسبی پیروی می‌کند.

غذابه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، «سید هدایت حسینی» به مناسب روز جهانی غذا در برنامه ضربان شبکه سلامت سیما، افزود: همکاران سازمان دامپزشکی و سازمان غذا و دارو مجوز‌های بعد از کنترل کیفیت و صحت مواد غذایی را صادر می‌کنند و در آخر تدوین استاندارد‌ها و مقررات بهداشتی را سازمان ملی استاندارد انجام می‌دهد.

وی با اشاره به اینکه بهداشت، کنترل و کیفیت غذا، تحت نظارت سازمان غذا و دارو در کشور است و این سازمان اجازه عرضه مواد غذایی را صادر می‌کند، گفت: ایران ظرفیت خوبی در تهیه، تولید و نگهداری مواد غذایی دارد و در کشور بیش از ۱۴ هزار تولید کننده مواد غذایی وجود دارد که حاصل تلاش مجدانه صنایع غذایی است.

عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی افزود: گوشت، مرغ، تخم مرغ و شیر خام تا زمانی که فرآوری نشده اند، تحت نظارت سازمان دامپزشکی کشور قرار دارند، پس از آن مواد غذایی آماده مصرف تحت نظر سازمان غذا ودارو قرار داد و این نظارت تا لحظه‌ای که مواد غذایی بدست مصرف کننده برسد، ادامه خواهد داشت.

حسینی گفت: روز جهانی غذا به واسطه تاسیس سازمان خواربار و کشاورزی (fao) نامگذاری شده است، در این روز به مردم تاکید می‌شود به غذایی که می‌خورند توجه ویژه داشته باشند؛ اگر بتوانیم درصد ضایعات را کاهش دهیم، هم در میزان مصرف آب و هم در انرژی و غذا صرفه جویی می‌شود و در نهایت به کمبود غذا در دنیا کمک کرده‌ایم.

برنامه «ضربان» همه روزه از شنبه تا پنجشنبه ساعت ۱۶ به صورت زنده از شبکه سلامت سیما پخش می‌شود.



وزیر بهداشت: رتبه نخست سلامت غذای منطقه به ایران تعلق دارد - ایرنا

وزیر بهداشت: رتبه نخست سلامت غذای منطقه به ایران تعلق دارد - ایرنا

وضعیت سلامت بشقاب غذای ایرانی ها | انجمن های صنایع غذایی ایران

وضعیت سلامت بشقاب غذای ایرانی ها | انجمن های صنایع غذایی ایران
وزیر بهداشت: رتبه نخست سلامت غذای منطقه به ایران تعلق دارد - ایرنا

معرفی - معاونت بهداشت

معرفی - معاونت بهداشت
www.irna.ir › news › وزیر-بهداشت-رتبه-نخست-سلام...

[PDF] تغذیه در پوشش جهانی بهداشت و سالمت

[PDF] تغذیه در پوشش جهانی بهداشت و سالمت
تهران - ایرنا - وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه رتبه نخست سلامت غذای منطقه به ایران تعلق دارد، گفت: ۱۳ درصد مرگ ومیر در ایران ...

وضعيت دريافت غذا و مواد مغذي در جمعيت شهري 60-20 ساله ساكن پايگاه ...

وضعيت دريافت غذا و مواد مغذي در جمعيت شهري 60-20 ساله ساكن پايگاه ...
وضعیت سلامت بشقاب غذای ایرانی ها | انجمن های صنایع غذایی ایران

آیا همه ایرانیها به غذای کافی و سالم دسترسی دارند؟ - BBC News فارسی

آیا همه ایرانیها به غذای کافی و سالم دسترسی دارند؟ - BBC News فارسی
www.ifif.ir › Post › وضعیت سلامت بشقاب غذای ایرانی ها

نقش تغذیه مناسب بر سلامت خانواده، جامعه و توسعه کشور - کیهان

نقش تغذیه مناسب بر سلامت خانواده، جامعه و توسعه کشور - کیهان
مهندس محمد هاشمی سخنگوی سازمان غذا و دارو، با توجه به شعار امسال روز جهانی بهداشت که «ایمنی غذا؛ از مزرعه تا سفره» نامگذاری شده است، گفت: یکی از ...

بررسی وضعیت تغذیه ایرانی ها - بهداشت نیوز

بررسی وضعیت تغذیه ایرانی ها - بهداشت نیوز
معرفی - معاونت بهداشت

نگاهی به مهمترین چالشهای تغذیه در سطح جهان و چرایی آنها

نگاهی به مهمترین چالشهای تغذیه در سطح جهان و چرایی آنها
گذار تغذیهای در زمینه تغییر سریع دموگرافیک، شهرنشینی و توسعه اجتماعی در كشور ايران و بسياري ازكشورهاي منطقه ، طي سال های اخير ، تغییراتی را در وضع سلامت ...
منبع خبر : iribnews.ir